marți, 29 decembrie 2009

Sarbatorim sau suferim???

Vine revelionul, a fost Craciunul, este frig. Pentru niste locuitori din aceasta tarisoara s-a inventat o licoare care le alina starea de hibernare inceputa in septembrie si care se va termina in mai.

Ne-am uitat valorile, oamenii care au insemnat ceva pentru tara. Ne-am afundat in mlastina cotiniana. Am renuntat sa ma uit la post-urile romanesti din simplul motiv ca sunt infecte. Nu fac nimic altceva decat sa manipuleze lumea si impingandu-i in mlastina. Apoi apar conducatorii, hmm, pardon jegurile numite politicieni care apasa pe oameni incercand parca sa-i sufoce. Pe 1 ianuarie sarbatorim scumpiri, scandaluri, someri.
Soarta asta si-a ales-o fiecare roman pe data de 6 decembrie. Am votat si atunci deci am dreptul de a arata cu degetul. Drept care il pastrez pentru mine. Daca o luom dupa logica prevazatorilor se pare ca nu avem prea mult de suferit in continuare. Doar vine sfarsitul lumii in 2012.
As vrea sa scriu ceva si despre Revolutie, dar nu prea pot. Din simplul motiv ca nu este un lucru despre care as fi indreptatit sa vorbesc. Nu pot vorbi despre oameni care au murit pentru un ideal, pentru ca mie si voua sa ne fie mai bine, apoi ca acei lideri ai revolutie sa cheme minerii sa-i bata pe cei ramasi si sa-i reduca la tacere. Atat.
Suferim...e simplu, anul 2010 va fi un an in care multi oameni vor ramane someri, anul in care fiecare va face ce vrea, anul in care oamenii normali nu vor mai fi la fel.


Pana atunci sa sarbatorim fara grija anului viitor, sa va puneti dorinte la puntea dintre ani. Eu unu tot timpul uit.

Cat despre mine, omul Zsindrom, astept caldura, pentur ca sufletul si creierul meu, nu vor sa gandeasca, nu vor sa scoata la iveala idei, planuri.

P.S.: Iubiti si petreceti, sau iubiti petrecerile cat mai puteti.

La Multi Ani Dragi Cititori!

Cu stima,

Zsindrom.blogspot.com


Un om care a sintetizat foarte bine cateva lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu