miercuri, 25 noiembrie 2009

Mi-e dor de vara, de mare...

Cum spune si titlul, mi-e dor. Este un lucru ciudat cu caldura asta din timpul verii. Incepand din luna mai, parca este alceva, alt aer, alta viata. Parca este lume pe strada, parca apare un zambet, pana si iubirea este altfel intr-o vara, pana si o aventura este altfel. Spre deosebire de anotimpul asta rece, care pe unii ii bucura. Cred ca sunt masochisti, sa-ti placa frigul, sa vezi oameni infrigurati in statii de autobuz, sa nu poti iesi afara decat dupa ce ai 10 kg de haine pe tine, sa nu poti bea o bere in tihna.

Poate pentru unii bucuriile ierni inseamna sarbatorile de iarna. Dar de ce trebuie sa platim acest pret al frig-ului pentru 2, 3 zile.
Nu pot intelege cum iti place sa stai in casa, pentru ca iarna nu ai alceva ce sa faci, nu inteleg cum iarna iti place sa cheltui o palarie de bani(pentur ca la noi asta inseamna sa te duci la munte) pentru un weekend la munte.

Mi-e dor de mare, mi-e dor de vara acum cand nici primii fulgi de nea nu au cazut. Acum cand gandurile parca s-au oprit, au inghetat, hiberneaza cel mai probabil.
Sper din tot sufletul sa treaca cat mai repede perioada aceasta de frig, asta sper in fiecare an cand vine decembrie.

Te iubesc draga "VARA"!!

Un comentariu:

  1. Sunt perfect de acord cu tine.Ador vara!Pun pariu ca daca s-ar muta Craciunul vara,nu ar mai fi nimeni fan-iarna.

    RăspundețiȘtergere