miercuri, 2 iunie 2010

Sa fi prost e lucru mare.

De ce titlul?? Pentru ca imi doresc sa fiu prost. Sa nu vad ce se intampla in tara asta, sa am lumea mea separata. Sa fiu "cool" ca ies la un suc cu prietenii, sa fiu gagicar(sau poate nu), oricum, sa fiu paralel cu lumea din ziua de azi.
Frecventarea carciumilor a devenit un lucru din ce in ce mai rar, dar nu din lipsa poftei de a bea(apropo asta e un hobby), ci din cauza oamenilor. A merge in carciuma, este un chin, fete de oameni razand, oameni cu laptop-ul in fata, telefonul non stop in mana, oameni imbracati de parca vor sa impresioneze(pe cine nu stiu), acestia sunt oamenii tineri din ziua de azi. Ma tot gandesc ce au in cap acesti oameni de fac lucrurile acestea. Nu inteleg de ce trebuie sa faca un lucruri pentru a impresiona, a se da mari. Dar probabil lucrurile acestea se intampla numai in public. In sinea lor banui ca sunt niste oameni inchisi. Iar problema lor intervine cand dai peste un "om defect" care va ramane indiferent la orice cuvant, la orice fapta de vitejie si-si va vedea de berea lui.
Problema ramane in continuare una singura, de ce ne vaitam pentru ce se intampla in tara, cand lumea este cum am spus mai sus.



Asculta mai multe audio Muzica

Un comentariu:

  1. Pei daca avem o tara de oameni frustrati si ii f**e grija de ce este peste gadrul vecinului, o tara de grandomani care NU se pot lauda cu ce au realizat in viata si vor sa iasa si iei cu ceva in evidenta macar (laptop & telefon mobil)sau se lauda pe strada cu jeepul care este arvunit la banka sau la leasing si cred ca tota str. este numai a lor, defapt (citez) "Asta este viata in Romnia si merita traita" la MAXIM!

    RăspundețiȘtergere