marți, 22 septembrie 2009

MULTUMESC SCRIITORILOR


Uneori stau, vreau sa scriu ceva, idei sunt, dar nu ies cuvintele, mainile parca sunt defecte si nu vor sa scrie ideile din cap.
Oare e chiar atat de greu sa scrii niste idei, pe un ecran, la o tastatura?

Ei bine. DA !!!
Este greu pentru ca ideile sunt multe, vin de-a valma, ele trebuiesc asezate intr-o ordine inteleasa de oricine. Nu poti veni sa arunci cu niste idei, cu niste propozitii in citotor fara nici o logica. Uneori uit lucrul acesta si incep cu o idee, trec la alta fara nici un fel de logica privit un pic mai atent. La suprafata totul este unit, dar este unit doar pentru ca troneaza ideea principala.
De ce le multumesc scriitorilor? Eu ala care nu e un pasionat de a citi. Eu care tin o carte 4 luni pana ma apuc de ea. Eu ala care citeste 10 pagini, daca se plictiseste, inchide cartea si se duce sa bea o bere.
Pentru ca ei stiu si au puterea de a tine omu acolo in carte, iti creaza o dorinta de a afla deznodamandul, iar cartea inchisa dupa 10 pagini, se reia si parca este alta, alta carte, o insiruire de evenimente care te fac sa fii acolo prezent. Prezent in carte, in aventura.
Nu multi stiu sa faca asta, unii nu stiu nici macar sa vorbeasca pe intelesul oricui, dar ei au reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu