duminică, 12 iunie 2011

Frustrare: 1 Soselele

Iata ca am chef sa mai scriu odata pe blog, cam des spre uimirea mea, probabil este o modalitate de a uita de cutiile alea verzi din frigider.

Sa incep cu prima frustrare. Adica ce ma doare pe mine mai tare si anume porcariile astea de sosele pentru care platim rovineta dubla. Dupa 13.000km in 6 luni, am ajung la concluzia ca oricat de incet as merge si oricat de mult as vrea sa ocolesc gropile invitabilul se produce. Tac pac bubui masina intr-un crater. Cele mai mici daune sunt janta stramba sau zgariata. Dar dai intr-una, dai in alta si se f... toata directia si toate articulatiile masinii. Buuuun n-ar fi nici o problema DACA nu ar trebui sa platim taxe si zeci de chestii de asfaltat. Inteleg ca trebuie sa-si mai bage unu altu prin buzunare ceva milioane de euro, dar macar asfalteaza tu ala care iti iei angajmentu asta. Da nu handicapatii ce fac. Baga camere sa-i prinda pe astia care merg fara rovinieta.

Ca sa nu intru in polemica indirecta cu politicul merg pe ideea de frustrare. Ca altii "ARE" si noi nu. Da noi de ce nu avem, da noi de ce platim, da...? Numai intrebari fara raspunsi ceea ce ma frustreaza, pentru ca merg cu masina non stop, in orice stare si sunt baiat cuminte si-mi platesc taxele de drumuri.

Un alt exemplu ce m-a facut sa fiu frustrat este faptul ca s-a asfaltat o strada acum un an. De la cap la coada, era o carare pe pamant, acum e asfalt. Dar cum? Simplu asfaltat, lasat canalele la urma. Corect ar spune unii. Intre timp, s-au adus canalele la nivel cu strada. Era de vis. Da ce-au zis, e prea buna strada, hai sa dam canalele mai jos. Zis si facut in 2 saptamani toate canalele erau mai jos cu 2-3 cm fata de asfaltul initial. Cum nu a fost de ajuns, le-au mai luat inca odata la rand si acum e praf. Dar au facut treaba. Pai atunci cum sa nu fiu frustrat?

Asta e mergem inainte, mai bag inca 13mii de km pana la sfarsitul anului, alte taxe si mergem spre "bine" asteptand apocalipsa din 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu