marți, 30 iunie 2009

Despre...


Iata ca ma prezint in fata voastra, distinsi cititori cu un nou post, dupa mult timp.

Despre...ce?
Despre...Michael Jackson, sincer nu am ce sa scriu, fiecare asculta muzica lui, aceasta avere importanta, pe care ne-a lasat-o tuturor. (Recomand: http://www.youtube.com/user/michaeljackson?blend=1&ob=4)

Despre...Gica Popescu, scriu destui de multi, dar pot spune un singur lucru, ma trezeam in 94 sa vad meciurile Romaniei, vedeam cum iesea lumea in strada, vedeam generatia aceeaa, eram mandrii ca aveam un compatriot capitanul Barcelonei(unul dintre cele mai mari si titrate cluburi de fotbal din lume) si acum ce crima, ca a colaborat cu securitatea. Mare lucru, asa presupun ca era viata atunci si trebuia sa supravietuiasca si a supravietuit, bucurand milioane de ROMANI.

Despre...faptul ca aceasta criza se face resimtita si in buzunarele mele sarace, in sensul ca nu imi mai permit sa beau la carciuma. (Baut nu inseamna sa tragi de o bere 10 ore)

Despre...faptul ca m-au prins toate ploie (Asta scriu sa ma vait un pic, ca nu cred ca intereseaza pe cineva)

Despre...finalul post-ului, in care va indemn sa lasati masinile acasa si sa incepeti sa faceti putina miscare. Ca n-a murit nimeni din cauza asta.







Nu am reusit sa pun doar doua, asa ca pun inca o piesa excelenta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu