marți, 7 iulie 2009

Penibilitate...oameni fara tinerete...

Am mers aseara intr-un loc, un fel de petrecere cu oameni ciudati, aparent normali. Oameni de peste 30 de ani. Totul bine si frumos.

M-am simtit un intrus in lumea lor, iar marea dilema a fost cea care a declansat si concluzia mea. De ce trebuie sa topai pe melodia "20" a celor de la voltaj? Mai sunt unii care incep sa zbiere ca au 18 ani(melodia celor de la vama veche), dar nu uita ca au bani. Sunt si alte lucruri care asezate unul langa altul fac din comportamentul acestor oameni sa fie destul de bizar pentru mine.

Am meditat putin, fiind uluit de cele vazute si am ajuns la urmatoarea concluzie. Oamenii acestia nu au avut tinerete. Nu vreau sa judec pe unu si pe altul, dar faptul ca acum la o varsta la care in mod normal trebuie sa-ti intemeiezi o familie, sa te bucuri de ea, poate mai iesi cu vechi prieteni (daca or avut asa ceva) la o bere.

Anumiti oameni ma pot contrazice si imi pot spune ca acesti oameni au sufletul tanar si acesta este motivul comportamentului lor. Bun sufletul este tanar, nu spune nimeni sa nu fii, dar toate lucrurile acestea se fac in perioada lor. Nu dupa 10-15 ani.

Altii spun, ca si MJ a ramas cu suflet de copil. Bun, da MJ a fost un om care nu a avut viata lui. Nu a avut copilarie, tinerete, batranete. El s-a dedicat noua, tuturor si iata ca geniul lui ne incanta si ne gadila placut auzul cu fiecare melodie de a sa.

Sunt de parere ca toate lucrurile se fac la timpul lor, pentru ca la 30 de ani sa ma duc sa stau noaptea pe o bancuta, sa beau o bere si sa ascult o muzica buna, rea, as fi PENIBIL.


P.S.: Multumesc tuturor care nu m-au lasat sa ajung asa.

Un comentariu:

  1. ai dreptate, lumea asta e plina de "neadaptati"... insa in fond si la urma urmei fiecare isi traieste viata asa cum vrea si nimeni nu are dreptul sa judece. Viata ne modeleaza pe toti intr-un mod unic si cred ca asta e cel mai interesant, sa poti sa observi aceste diferente si sa poti te folosesti de ele intr-un mod constructiv pentru viata ta:)

    RăspundețiȘtergere