duminică, 19 iulie 2009

Visele...

Cineva spunea ca visele sunt o lume de rahat...
Spunea un adevar, partial pentru ca visele sunt o alta lume. Lumea in care faci ce vrei, nu te doare nimic, poti muri dar esti viu.
Visele sunt cele care ar trebui sa preceada orice actiune a noastra, pentru ca sunt un fel de introducere a faptelor. Iti poti inchipui ce se poate intampla, poti analiza, dar bineinteles pana nu incerci nu vei sti niciodata cum este de fapt.

Trebuie facuta o diferenta intre visele acelea din timpul noptii si inchipuirile, dorintele, sperantele noastre. Cele din timpul noptii, pentru mine sunt un fel de filme, iar cum la filme ma uit rar si ele sunt la fel.

Visele sunt un drog, ajung oamenii sa isi expuna dorintele in acele vise, uimitor la inceput se si indeplinesc. Apoi treptat unii oameni ajung sa traiasca din ele. Zi de zi in fiecare dimineata spera la un lucru, viseaza, dar la sfarsitul zilei, lunii, anului, sunt dezamagiti, acel lucru la care viseaza numai apare, cad in depresii crezand ca nu sunt doriti si se subapreciaza. Aici se vad caracterele cele puternice. Cei care se ridica, devin mai puternici, unii pot continua sa viseze, dar mereu vor face diferenta dintre realitate si vis.

Visele pot ridica oamenii, dar pot si dobori la fel de usor. Si uimitor acestea se petrec doar in mintea oamenilor. Creeaza placere, o placere frumoasa de alfel, dar pot distruge cateodata oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu